Interieuradvies vrijstaande woning | Beverwijk

Deze opdrachtgevers waren op zoek naar een warm en fijn thuis om de komende jaren meer tijd te gaan doorbrengen. De wens was een rustig en licht interieur met genoeg zitplaatsen voor het grote gezin. In zowel de zithoek als de eethoek. Ik maakte een compleet kleuradvies voor alle wanden en zocht daarbij twee mooie behangetjes uit voor meer diepte en structuur. Ik voegde een roestbruine kleur toe als accent.

Ze worstelden erg met de indeling, de meubels voelden nu aan als onsamenhangend. Ik hielp ze met een nieuwe indeling en zocht alle meubels uit. Twee ruime zitbanken en een leesfauteuil zorgen ervoor dat er zowel voor de tv als bij de openhaard genoeg zitplek is. Een grote ovale eettafel breekt de rechte lijnen in de ruimte en biedt genoeg zitplaatsen. In het loze gedeelte tussen de keuken en zitkamer komt een grote maatwerkkast, die genoeg opbergruimte biedt en ook podium biedt aan mooie accessoires.

Een interieuradvies dat allure en een hotel chic gevoel brengt waar ze naar op zoek zijn. Ik kan niet wachten om het resultaat te bekijken.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!