Werkwijze
van Gunsight

Iedere woonwens is uniek. Of je nu van een Scandinavische, vintage, industriële of bohemian sfeer houdt, Gunsight Interieuradvies & Styling helpt je met het creëren van een plek waarin jij je fijn voelt. Of het nu gaat om een advies voor een woonkamer, eetkamer, slaapkamer of badkamer, het einddoel is altijd een fijne, sfeervolle ruimte die aansluit op jouw wensen en behoeften. Om je een beeld te geven van mijn werkwijze, neem ik je mee in de verschillende fases. Voor het intakegesprek kom ik bij jou thuis langs, zelfs als het om een interieuradvies voor een (nog te bouwen) nieuwbouwwoning gaat. Zo krijg ik een beeld van je huidige interieur en smaak en kun je aangeven welke meubels je eventueel terug wil zien in je nieuwe interieur. Geef je liever de voorkeur aan een online meeting? Dat is ook geen probleem! Ik hoor graag wat jouw voorkeur heeft.

Kennismaking & intakegesprek

Ieder advies is uniek, daarom start ik altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen.

Ik vraag je van tevoren beelden te verzamelen, zodat ik een goed beeld krijg van wat je aanspreekt. Pinterest is hiervoor erg handig. We bekijken de ruimte(s), bespreken aan de hand van je moodboard welke kleuren en materialen je aanspreken en ook belangrijk, wat je budget is.

Klikt het vanuit beide kanten? Dan ga ik graag voor je aan de slag! Na de afspraak ontvang je van mij per mail de offerte. Ik ontvang ook graag een plattegrond of bouwtekening van de woning inclusief alle maten.

Voorlopige ontwerpfase

Aan de hand van alle wensen en ideeën die we tijdens het intakegesprek hebben besproken, maak ik een moodboard met de sfeer. Ook maak ik een 2D indelingsplan. Zijn er meerdere goede indelingen mogelijk, dan laat ik je deze zien.

Dit voorlopige ontwerp geeft je een goed beeld van de kleuren, materialen, sfeer en de indeling. Je ontvangt het moodboard en de plattegrond op schaal op papier en/of digitaal, zodat je later alles nog eens rustig kunt bekijken.

Op basis van de feedback schaaf ik indien nodig het 2D ontwerp bij en ga ik na jouw goedkeuring aan de slag met het definitieve ontwerp.

Definitieve ontwerpfase

Het is nu tijd voor het definitieve ontwerp. Welke kleuren en/of behang komen op welke muur en waar zit jij straks met een kop koffie of thee aan de ontbijttafel? In deze fase teken ik het definitieve indelingsplan. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket kan dit in 3D, zodat het plan helemaal tot leven komt.

Wanneer ik het definitieve ontwerp aan je presenteer, neem ik alle kleurstalen en waar mogelijk materiaalstalen mee. Zo kun je de kleuren, materialen en combinatie daarvan in het echt zien en ervaren. Samen met de 2D of 3D impressies krijg je een goed gevoel bij het totaalplaatje. 

Presentatie & Realisatie

Het volledige interieuradvies kom ik bij jou thuis presenteren en bestaat uit het moodboard, kleuren- en materialenplan, indelingsplan 2D en eventueel 3D tekeningen. Je ontvangt de presentatie digitaal, zodat je het later nog eens rustig kunt doornemen. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket, ontvang je ook het uitgewerkte verlichtingsplan en meubelplan.

Je hebt nu alle handvatten om direct aan de slag te gaan met de realisatie van je droominterieur! Besteed je dit deel liever uit? Ook daar kan ik je bij helpen. Van het inkopen van materialen en meubels tot het afstylen van de ruimte.

Interieuradvies in Heemskerk en omstreken

Woon je in de regio IJmond of Kennemerland en ben je op zoek naar interieuradvies? Gunsight interieuradvies & styling helpt je bij het creëren van jouw ideale interieur. Wat ik voor je kan doen, is heel uiteenlopend. Komen de witte muren op je af, maar vind je het lastig of spannend om een kleur te kiezen? Wordt de badkamer of keuken verbouwd en ontvang je graag professioneel advies als het op de indeling, kleuren en materialen aankomt? Ik kan je hierbij helpen en laat je graag de mogelijkheden zien die bij jou passen. Zo voorkom je miskopen en keuzes waar je later spijt van krijgt.