Interieuradvies

Je bent toe aan meer sfeer in huis, een eenheid, een plek waar je je helemaal thuisvoelt en aansluit op wie jij bent. Je wil graag meer warmte en kleur, maar hoe? Je hebt zelf al wat geprobeerd, nieuwe meubels gekocht of een andere kleur op de muur gedaan, maar helaas pakte het niet uit hoe je het voor ogen had.

Laat mij je helpen om een warm en sfeervol interieur creëren. Ik maak een compleet interieurplan voor je, zodat jij geen miskopen meer doet en geen tijd en geld meer hoeft te verspillen.

Laat mij je helpen met een warm en sfeervol interieur

Persoonlijk en professioneel interieuradvies

 Ben je blij met je huidige meubels, maar lukt het niet om er een geheel van te maken en ontbreekt het nog aan sfeer?

Heb je een nieuwe woning gekocht en ontvang je graag een tot in detail uitgewerkt plan, zodat je vanaf het moment dat je de sleutel krijgt direct aan de slag kunt?

Ga je verbouwen en weet je niet hoe je de ruimte goed kan benutten met de juiste indeling, waar je verlichting nodig hebt en hoe je de ruimte sfeervol en warm krijgt?

Ik kan je helpen met een persoonlijk en professioneel interieuradvies.

Werkwijze

Je hebt besloten om contact met me op te nemen. Leuk! Ik plan een intakegesprek met je in, zodat we elkaar beter leren kennen en jij je wensen en ideeën met me kan delen. Het liefst doe ik dit bij jou thuis!

Na het gesprek ga ik aan de slag met een moodboard en indien van toepassing, de indeling. Deze deel ik tussentijds met je, zodat ik zeker weet dat onze neuzen dezelfde kant op staan.

Vervolgens ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp en zoek ik alle kleuren, materialen, meubels, verlichting e.d. bij elkaar. Dit presenteer ik je bij jou thuis en daarbij neem ik zoveel mogelijk stalen mee.

Compleet interieuradvies

Een interieuradvies is jouw handleiding voor de inrichting van je woning. Het is een compleet document, waarmee je jouw droomwoning tot leven brengt. Door goed na te denken over de sfeer, de kleuren en het meubilair weet je zeker dat het resultaat een eenheid is, een geheel. Voeg daar de juiste raambekleding en accessoires aan toe en je plaatje is compleet.

Wees je ook bewust van de impact van verlichting. Vaak is dit het ondergeschoven kindje binnen hèt interieur, terwijl het juist dé sfeermaker is. Ook hierbij kan ik je helpen! Van het uitzoeken van armaturen tot het maken van een gedegen lichtplan.