Zakelijk interieuradvies flexwerkplekken, coach- en vergaderruimtes | Beverwijk

Ik werd door de enthousiaste eigenaresse van Flex & Connect benaderd voor een zakelijk interieuradvies. Ze verhuisde naar een groter pand en  vroeg mij om te helpen de grote workshopruimte beneden en de kleinere spreekruimtes boven sfeervol en warmer te maken, maar ook zakelijk. Ze had zelf al een hoop creatieve ideeën, maar vond het lastig om kleuren te kiezen voor de (grote) ruimtes.

We bespraken haar wensen en ideeën en de verschillende functies van de ruimtes. Voor de coach- en behandelruimte koos ik warme, huiselijke kleuren, zodat de gebruikers zich direct op hun gemak voelen. Voor de flexwerkplekken en vergaderruimtes koos ik kleuren met de meeste productieve stimulatie, blauwe en groene tinten.

Door in de grote ruimte beneden een kleurvlak op de wand achter de keuken aan te brengen, kader je dit gedeelte visueel af en creëer je op een eenvoudige manier een intiemere hoek in de grote open ruimte. Door de groene accentkleur van het keukenblok en de kast door te trekken in de stoelen en accessoires ontstaat eenheid en een rustig geheel.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!