interieurontwerp gezellige familiewoning heemskerk

Kleurrijk interieurontwerp woonkamer | Heemskerk

Voor dit leuke gezin maakte ik vorig jaar een badkamerontwerp (momenteel in aanbouw) en nu mocht ik de woonkamer aanpakken. Ze wilden geen witte wanden meer, maar wel rust en eenheid. De blauwe bank en cognackleurig eetkamerbankje blijven, daaromheen maakte ik het ontwerp. 

• Ik koos voor een rustige kleur op de wanden. Achter de eettafel komt kalkverf voor een speels effect en de buffetkast die blijft, wordt in dezelfde tint meegenomen (lees: rust).
• Zij houdt van printjes, dus een klein printje op de muur mag niet ontbreken 😉 Het korte wandje naast de tuindeur wordt behangen met dit toffe behang.
• Op de overige wanden komt een neutrale tint met roze ondertoon. Het hoekje naast de tv krijgt een contrasterend kleurtje, dat matcht lekker met de eetkamerbank en het breekt de lange wand.
• Vanwege de uitbouw zit halverwege de muur een knik op een super onhandige plek. Hierdoor komen ze nu niet goed uit met de tv. Daarom adviseerde ik de wand door te trekken, zodat je van die knik af bent en meer ruimte overhoudt voor een goede positie van de tv plus meubel.
• Door deze ‘nieuwe’ voorzetwand kwam de mogelijkheid vrij om twee fraaie opbouwspots te installeren. Staat super sfeervol en het geeft het hoekje extra karakter.
• Omdat zij van kleur houdt (vooral roze) heb ik opvallendere kleuren meegenomen in de styling die passen bij de rest van het interieur. Zo behouden we de rustige basis, maar brengen de kleurrijke accessoires het interieur tot leven!

Hun reactie? Ze waren super enthousiast en vroegen zich af hoe ik het verzin. Super leuk om te kunnen verrassen met mijn ontwerpen.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!