Compleet interieuradvies woonkamer uitgeest

Interieuradvies twee-onder-een-kap woning | Uitgeest

Anderhalf jaar geleden verhuisde dit gezin met drie kinderen naar deze fijne ruime woning in Uitgeest. De basis was gelegd; een ruime grijze bank, een modulair tv-meubel en een eethoek met een houten tafel en stoelen. Het ontbrak nog aan sfeer en gezelligheid in huis en daar schakelden ze mijn hulp voor in.

Ik maakte een compleet interieuradvies inclusief kleurenplan, verlichtingsplan, meubel- en accessoiresplan en een advies voor de raambekleding. De wens was een rustig en sfeervol interieur waar ruimte is voor persoonlijke items. Ook was de wens iets terug te zien uit Noorwegen. Ik vertaalde deze wens naar een landelijk Scandinavisch interieur. Een rustig kleurenpalet met groene tinten, maar niet saai en vooral ook sfeervol door er rijke materialen aan toe te voegen. Denk aan een hoogpolig vloerkleed, hout, velvet en linnenlook gordijnen.

De prachtige keuken met zwart stenen blad was net geplaatst. Het zwart van het blad komt in de gehele woning terug om de ruimtes met elkaar te verbinden. Denk aan zwarte kozijnen, zwarte details in de verlichting en meubels.

De trap adviseerde ik in dezelfde grijze tint als de buffetkast te schilderen. Zo springt het lijnenspel er extra uit en dat matcht weer goed met de jaloezie├źn en ruitjes in de ramen. De plinten adviseerde ik weer wit te maken om de woonkamer ruimtelijker en frisser te maken.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!