interieuradvies kinderkamer moodboard jungle safari groen bruin

Interieuradvies kinderkamer | Eengezinswoning Heemskerk

Deze keer ontwierp ik een compleet nieuwe kinderkamer voor een peuter van 3 jaar. Onze peuter 😉 We wilden een stoere trendy jongenskamer en vonden het belangrijk dat de interesses van onze zoon terugkwamen in het ontwerp. Hij houdt erg van dieren en van buitenspelen.

Voor het moodboard koos ik kleuren uit de natuur. Groene tinten aangevuld met bruine, aardse kleuren. Uiteraard kon een speels junglebehang die perfect bij deze kleuren past, niet ontbreken. Dit voegt gelijk speelsheid toe en laat de kamer leven. Ik heb gekozen voor een rustige basis, namelijk twee wanden geschilderd. Het kleine wandje naast de deur kreeg een jungle behang in de kleuren van het palet. De rustige basis heb ik aangevuld met elementen die erg op de interesses van onze peuter inspelen. Mochten zijn interesses veranderen, dan kunnen we het kamertje gemakkelijk aanpassen door te kiezen voor andere accessoires. Zo heb je er jarenlang plezier van.

De grote linnenkast vond ik via Marktplaats en verfde ik in een groene tint van Histor die net een tint donkerder is dan de wand.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!