Kleurrijk Interieuradvies Rijswijk vintage warm gezellig koperrode bank

Interieuradvies jaren 60 rijtjeswoning | Rijswijk

Begin van het jaar werd ik door dit leuke stel benaderd voor een interieuradvies op maat. Ze woonden een half jaar in hun nieuwe woning, maar qua interieur schoot het niet op. Ze hadden moeite met het samenvoegen van hun smaken en daardoor lukte het niet om knopen door te hakken. De wens was een kleurrijk, warm en gezellig interieur met vintage invloeden. Ze wilden graag een grote maatwerkkast en een zitje bij de achtertuin. Ook qua verlichting was er nog een slag te slaan.

Allereerst ging ik aan de slag met de indeling. De eettafel verhuisde naar het midden van de kamer, zodat daarachter tegen de muur ruimte werd gecreƫerd voor een grote vakkenkast. Hierdoor ontstond bij de achterpui ruimte voor een zitje. De zitbank behield zijn plek voorin de woonkamer, maar dan wel een slag groter dan ze nu hadden.

Door de wanden rustig te houden qua kleur, ontstond er meer ruimte om in de meubels en accessoires te knallen met kleur. De diepe neutrale kleur op de wand komt de terrakleurige kast en roestbruine bank tegemoet, zodat het contrast minder groot is. De wand bij het tuinzitje leende zich perfect voor een opvallend behang met een vintage 60’s/70’s vibe. Deze kleur komt terug in de grote meubels, waardoor je eenheid krijgt.

Als kers op de taart krijgen de vintage Vlinderstoelen van Fritz Hansen een nieuw, kek kleurtje, helemaal passend bij het nieuwe interieur.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!