Interieuradvies babykamer jongen | Eengezinswoning Heemskerk

Dit keer mocht ik een babykamer ontwerpen voor onszelf. Want in 2021 verwachtten we onze tweede zoon en onze wens was een gezellige, sfeervolle babykamer voor een jongetje. We wilden een stoer kamertje die met hem mee kan groeien. We kozen als basis voor een grijs en blauw palet aangevuld met bruine tinten.

Het moodboard verklapt het thema van de babykamer, namelijk ‘oceaan’. We kozen voor een blauw behang met patroon. Rustig qua kleuren, maar door het patroon erg speels en van dichtbij lijkt het net van zachte stof gemaakt. Het is een behang van een dikke, goede kwaliteit en nog belangrijker, het was erg gemakkelijk aan te brengen. 

Op de overige wanden koos ik voor een zachte warme grijs van Vestingh en de uitblinker is het plafond in een bruine kleur van Flexa. Door het plafond mee te schilderen, lijkt het optisch kleiner en voelt het heel behaaglijk en knus aan. Het donkergrijze ledikantje past er perfect bij, dit was het bedje van onze oudste zoon. We kochten wel een nieuwe kast met een hanggedeelte. De commode vond ik op Marktplaats en gaven we een nieuwe kleur met de verf van Vestingh.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!