Wellness badkamer met organische spiegels en houten badmeubel met latjes

Badkamerontwerp terpboerderij | Schagen

Deze opdrachtgevers hebben een oude terpboerderij in Schagen gekocht en gaan hem helemaal verbouwen. Zo ook de badkamer. Ze zochten iemand die met ze mee kan denken over de kleuren en materialen en de juiste combinaties weet te maken. Een ontwerp net even anders dan in een standaard sanitairwinkel gemaakt wordt en zo kwamen ze bij mij uit. Ik heb een compleet advies gemaakt inclusief al het sanitair, wand- en vloerafwerking, lichtplan en accessoires.

De wens was een rustgevende badkamer die warm en als een wellness aanvoelt. Niet te modern en wel met behoud van het karakter van de boerderij. Om de badkamer ruimer aan te laten voelen heb ik het verlaagde plafond verwijderd en de deuren naar het toilet en tweede deur in de badkamer eruit gelaten. Om meer privacy te creƫren, komt er een inloopdouche met twee muurtjes voorzien van een afgeronde hoek. Hiermee wordt de badkamer speelser en minder hoekig.

Het lange meubel van 180 cm biedt genoeg opbergruimte, zodat er zo min mogelijk op het meubel komt te staan. Een hoge maatwerkkast zorgt voor opbergruimte voor badjassen, handdoeken en de wasmand. In de nis bij het ligbad komen houten planken om wat persoonlijke accessoires kwijt te kunnen.

In de nok worden de originele houten balken weer zichtbaar gemaakt, zodat je echt de sfeer van een oude boerderij ervaart.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!