Kleuradvies

Kleur bepaalt de sfeer van je interieur. Met kleur maak je je interieur persoonlijk en sfeervol. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Ga je verhuizen of verbouwen en wil je starten met een goede basis? Of ben je blij met de bestaande meubels, maar mis je nog nét dat wauw gevoel? In beide gevallen kan ik je helpen met een persoonlijk en professioneel kleuradvies.

Kleur als perfecte basis voor je nieuwe interieur

Persoonlijk en professioneel kleuradvies

Kleur is dé hoofdrolspeler binnen je interieur als het gaat om de sfeer. Het is de belangrijkste factor, maar ook gelijk de lastigste factor. Want hoe kies je uit het enorme aanbod de juiste kleuren voor de wanden die ook goed samengaan met de vloer, keuken en overige meubels?

Dat is knap lastig en daarom wordt voor de wanden vaak de meest veilige kleur gekozen: wit. Terwijl het met wit juist lastig is om warmte en sfeer te creëren.

Kies je voor een kleuradvies bij mij, dan heb je na afloop een kant-en-klaar plan met de perfecte basis voor je nieuwe interieur. Uiteraard helemaal passend bij jouw woonsmaak.

Zij gingen je voor met een kleuradvies

De eigenaren van deze rijtjeswoning in Heemskerk gaan de woonkamer flink verbouwen. Ik mocht  onder andere een kleuradvies voor de nieuwe woonkamer en gang maken.

Benieuwd naar het resultaat?

 

Kleuradvies in Heemskerk en omstreken

Woon je in de regio IJmond of Kennemerland en ontvang je graag hulp bij het bepalen van de kleuren voor je nieuwe interieur? Gunsight interieuradvies & styling helpt je bij het creëren van de perfecte basis. Komen de witte muren op je af, maar vind je het lastig of spannend om een kleur te kiezen? Heb je een nieuwe woning gekocht of ga je je huidige woning verbouwen en ontvang je graag een kant en klaar plan waarmee je direct aan de slag kunt? Ik kan je hierbij helpen en laat je graag de mogelijkheden zien die bij jou passen.