Kleuren- en materialenplan woonkamer | Beverwijk

Een jong gezin uit Beverwijk wilde meer sfeer in hun jaren 30 woning. Een eengezinswoning met veel karakteristieke elementen, maar die zeker om meer warmte en persoonlijkheid vroeg. Ze schakelden mij in voor een kleur- en materialenplan en indelingsplattegrond.

Ik koos voor de tegenstelling tussen klassiek en modern, om het oude karakter van het huis samen te brengen met hun wens voor een trendy en eigentijds interieur. Uitgangspunt qua kleuren werden vergrijsde blauw- en groentinten in combinatie met oker en goud. In de eetkamer komt een lambrisering van behang en verf. Voor de ramen aan de straatzijde komen jaloezieƫn, zodat je gemakkelijk meer privacy kunt creƫren.

In de woonkamer komt centraal een grote bank voor de hele familie. Aan de overkant van de kamer ontwierp ik een grote maatwerkkast in een knallende kleur. In deze kast komt de tv te hangen. In de open vakken kunnen ze persoonlijke accessoires neerzetten en de dichte vakken werken goed als opbergruimte.

De aangrenzende serre gebruik ik als overgang van binnen naar buiten. Hier komen veel planten en een comfortabel zitje. Met dit plan heb ik een gezin heel erg blij gemaakt.

Ook interieuradvies nodig?

Neem contact met me op!

Enthousiast over dit project?

Deel het met anderen!